Missie

Te werken als gespecialiseerd handelsbureau tussen Nederlandse kunstenaars en de internationale interieur ontwerp-, architectuur- en luxe industrie.

We maken het mogelijk voor deelnemende kunstenaar om hun potentiele klanten wereldwijd te bereiken, hun zaken uit te breiden en te exporteren.

We maken het gemakkelijk voor ons business partners om, met vertrouwen in kwaliteit en afhandeling, mooie en unieke Nederlandse kunst en luxe designproducten te presenteren en te verkopen in hun lokale markt.

De essentie van onze missie gaat niet alleen over zakendoen met kunst en luxe designproducten. Het gaat ook over authenticiteit en respect, samenwerking en vertrouwen en creativiteit en vakmanschap met een serieuze ambitie om zaken te doen. Want dan is Dutch Luxury Design extra waardevol voor alle betrokkenen, voor nu en voor de lange termijn. Het gaat niet om ‘zoveel mogelijk’, maar om ‘zo goed en leuk mogelijk met een gezonde zakelijke insteek', waaraan iedere deelnemer een bijdrage levert voor continuïteit en kwaliteit.